INoProgramming
Programare

INoProgramming

Programarea este procesul cheie in asigurarea unei bune functionalitati a paginilor website-ului tau. Un site defectuos poate duce la pierderea vizitatorilor si a clientilor, iar in timp, la descensiunea afacerii tale.

Pentru ca nu este un proces simplu si la indemana oricui, Inomind iti pune la dispozitie serviciul INoProgramming. Ne ocupam de toate detaliile tehnice si iti oferim ore in plus de programare pentru orice modificare pe website-ul tau sau pentru orice functie suplimentara pe care doresti sa o adaugi.

Daca esti client nou, garantam pentru rezultatele bune pe care le vei obtine in urma colaborarii cu noi. Daca esti client fidel, atunci stii deja ca atingem cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism in realizarea proiectelor noastre si ca tu beneficiezi de o reducere de 33% din pretul total al serviciului INoProgramming.

INoText

O descriere atractiva, care sa evidentieze calitatea produselor sau a serviciilor tale, precum si un blog valoros, iti pot aduce noi vizitatori pe site, care se pot transforma cu usurinta in clienti. Un text adaptat publicului tau tinta te poate ajuta sa transmiti cu mai multa eficienta mesajul dorit si totodata sa promovezi valorile afacerii tale. Comunicarea eficienta este elementul cheie in dezvoltarea business-ului tau.

INoMind ti-a pregatit serviciul INoText cu ajutorul caruia continutul site-ului tau va prinde contur. Avem o echipa creativa formata din profesionisti, pasionati de ceea ce fac si dedicati fiecarui client in parte. Astfel, fiecare proiect este personalizat, creat special in functie de preferintele si nevoile acestuia.

Te asiguram ca in urma serviciului INoText numarul vizitatorilor si clientilor tai va creste, iar afacerea ta va fi din ce in ce mai aproape de obiectivele stabilite.

texte pentru site pret

INoText

INoGraphic
servicii de graphic web design pret

INoGraphic

Grafica este unul dintre cele mai importante aspecte ale site-ului tau, iar o editare buna poate pune in valoare calitatea produselor sau serviciilor tale. Elementele vizuale sunt primele care atrag atentia vizitatorilor tai si nu ar trebui neglijate.

Cu ajutorul serviciului de INoGraphic, site-ul tau va beneficia de o grafica personalizata, care sa reflecte perfect ideile si strategiile de imagine pe care doresti sa le transmiti publicului. Daca vei avea nevoie de imbunatatiri sau de schimbari, iti stam la dispozitie. Serviciul este taxat in functie de orele necesare de implementare. Insa clientii nostri fideli beneficiaza de o reducere de 33% din pretul total al serviciului InoGraphic.

Suntem aici pentru a-ti dezvolta un brand memorabil, cu un design placut si curat. Alaturi de noi afacerea ta este cu un pas mai aproape de reusita!