Recompensăm încrederea cu cărți de vizită

Recompensăm recomandările cu cărți de vizită

Considerați că împărtășim aceleași valori?

Suntem un partener corect, care își dorește să realizeze servicii de calitate la prețuri cât mai apropiate de condițiile din România. Vă oferim soluții de promovare de la cele mai complexe, care necesită investiții considerabile de timp și resurse, până la marketingul de gherilă.

 

Nu vă puteți hotărî să ne recomandați?

Motivul acestei reticențe poate fi temerea că viziunea partenerilor dumneavoastră nu se va suprapune cu viziunea echipei InoMind.

Pentru ca dumneavoastră să fiți 100% încrezător le oferim partenerilor cărora ne-ați recomandat garanție 100%.

 

Ce înseamnă acest tip de garanție? 

Este în regulă să îți dorești altceva! Înțelegem că sunt situații în care în ciuda efortului depus, partenerul are o altă viziune. Ne dorim să păstrăm o relație plăcută chiar dacă nu am avut aceeași viziune asupra proiectului, așa că înapoiem în integralitate onorariul primit. Această garanție este oferită numai persoanelor pe care le cunoaștem prin recomandare.

recompensăm încrederea cu cărți de vizită cu design personalizat

Premiem recomandările

Recompensăm încrederea de care ne bucurăm din partea dumneavoastră cu un cadou util cu care să vă impresionați colaboratorii și clienții.

Cu toții știm că o carte de vizită realizată astfel încât să vă reprezinte, este un detaliu care demonstrează preocuparea asupra întregii activități. De asemenea, aceasta lucrează pentru dumneavoastră prin aducerea de numeroase contacte noi.

Din aceste motive am decis să vă oferim un pachet de 100 de cărți de vizită, cu un design unic, adaptat provocărilor dumneavoastră. Partenerii noștri care se ocupă de tipografie, vor acorda atenție detaliilor care conteză, imprimarea cărților de vizită fiind parte a recompensei.

Pentru realizarea cărților de vizită avem nevoie de un minim de informații ce vor fi parte a conținutului, precum și de sugestiile sau de ideile esențiale pentru designul dorit.

Lucrăm organizat pentru a evita omiterea unor detalii dorite, astfel că venim in ajutorul dumneavoastră cu un set minim de intrebări, prin formularul oaspeti.inomind.ro/carte-de-vizita.