graphics

INOMIND ISI EXTINDE GAMA DE SERVICII

Dupa aproape 3 ani de la infiintarea agentiei, INoMind isi completeaza serviciile de web design si hosting cu un serviciu nou: graphic design si print pentru materiale promotionale.

Agentia INoMind este una dintre cele mai inovative agentii, reusind sa transforme un numar semnificativ de proiecte in afaceri de succes, cu vizibilitate si notorietate in mediul online. Misiunea firmei este sa contureze idei strategice pe care apoi sa le implementeze intr-un mod corect si profesionist, ajutand clientii sa se bucure de rezultate reale. Pentru a realiza ceea ce si-au propus, au dezvoltat o echipa puternica de tineri profesionisti, caracterizati prin corectitudine, implicare si punctualitate, care vin in ajutorul clientilor cu solutii eficiente si practice.

Suntem extrem de mandri pentru succesul adus clientilor nostri. Am reusit in cei 3 ani de existenta sa devenim o solutie viabila, sa reprezentam o punte de legatura intre mediul online si cel offline. Secretul nostru consta in faptul ca stim sa ne ascultam clientii si sa tinem cont de viziunea, valorile si personalitatea acestora. Suntem inca intr-un proces de dezvoltare si dorim sa facem din INoMind una dintre cele mai bune agentii de web design, lider de piata in domeniul IT. Am avut clienti multumiti fara de care nu am fi ajuns atat de departe. Le suntem recunoscatori pentru ca au avut incredere in noi si stim ca datorita lor suntem aici. Pentru cei care sustin activitatea noastra am decis sa adaugam un serviciu nou, esential in dezvoltarea unei firme: design si print de materiale publicitare. Cei care doresc flyere, afise, brosuri sau cataloage etc. pot sa apeleze cu incredere la noi incepand de astazi.Lucian Albu, director INoMind

Cum te ajuta materialele promotionale in afacere

Aceste materiale reprezinta un element de baza al strategiei de publicitate, completand perfect identitatea vizuala a firmei. Este o modalitate facila de a livra informatii catre publicul tinta in scopul de a-i transforma in potentiali clienti. Printre avantajele unei astfel de promovari se numara:

  • transmiterea unei imagini solide
  • transmiterea unui mesaj clar si concis
  • targetarea mai eficienta a publicului tinta
  • dezvoltarea vizibilitatii companiei
  • generarea unei cresteri a vanzarilor
  • stimularea recomandarilor

In plus, aceste materiale pot fi utilizate si in interiorul companiei, fiind o metoda eficienta de a transmite angajatilor valorile si obiectivele firmei, dar si alte informatii utile.

De ce sa apelezi la serviciul de design oferit de INoMind

Calitatea materialelor publicitare este foarte importanta, ele construind si consolidand perceptia publicului asupra business-ului. O calitate slaba ar putea afecta imaginea si ar putea indeparta potentialii clienti. De asemenea o editare grafica neprofesionista va transmite lipsa de profesionalism. Din acest motiv, echipa INoMind lanseaza serviciul de graphic design pentru toti cei care doresc sa isi promoveze imaginea si in mediul offline.

Avem resursele si ideile necesare pentru a-ti transpune viziunea si mesajele intr-o gama variata de materiale promotionale, cu un design creativ si o calitate ridicata. Suntem capabili de a face o trecere a imaginii de la mediul online la cel offline, astfel incat totul sa se imbine armonios si sa se completeze unul pe celalalt, fara a exista discrepante. Daca ai mai lucrat cu noi stii deja ca suntem o echipa determinata si implicata si ca atingem standarde de inalta calitate si profesionalism in realizarea fiecarui proiect pe care il incepem. Daca nu ai mai apelat la serviciile noastre, te asiguram ca vei avea rezultatele pe care ti le doresti! Alexandru Samoila, Key accounts manager INoMind

Materialele promotionale sunt piesele din puzzle-ul care compun imaginea unui business si nu ar trebui sa lipseasca din strategia dezvoltarii unei afaceri. Pornind de la ideile clientului si continuand cu sprijinul oferit de echipa INoMind, orice business se isi va contura imaginea atat in mediul online cat si offline.