recruit

INOMIND SE EXTINDE SI CAUTA COLABORATORI!

INoMind, agentia de web design specializata in furnizarea de servicii web, isi extinde granitele dupa doar 3 ani de activitate.

Am pornit in 2013 cu entuziasm, energie si incredere in serviciile pe care doream sa le promovam. Ne-am focusat pe dezvoltarea unei altfel de companii, care are la baza nu o relatie de tipul beneficiar-furnizor, asa cum se regaseste in majoritatea firmelor, ci un parteneriat win-win. Suntem deschisi si prietenosi cu clientii nostri, incercam sa le fim alaturi in fiecare etapa de dezvoltare a firmei, le oferim sfaturi si recomandari, fara costuri suplimentare. De aici si conceptul pe care il cultivam: cea mai corecta firma de IT. INoMind nu pacaleste, nu ascunde, nu detine litere mici in contracte. Transparenta ne defineste, corectitudinea ne-a adus impreuna, iar generozitatea ne-a conturat avantajele competitive pe care le oferim: suport sincer, real si neconditionat.Alexandru Samoila, Key accounts manager INoMind

In cei 3 ani de activitate, agentia de web design a dezvoltat peste 50 de site-uri de prezentare care si-au dovedit calitatile de functionalitate, utilitate si securitate, peste 20 de magazine online care au reusit sa isi cucereasca publicul atat prin forma si culoare, cat si prin continut. Clientii ne-au recompensat cu multumiri si ne-au recomandat altor colaboratori, ajungand astfel sa ne dezvoltam business-ul si sa schimbam sediul. Incepand cu luna septembrie 2015 ne gasiti pe Strada Pazei Nr. 5, Bucuresti, Sector 5, locul unde ideile noastre si ale voastre iau forma virtuala.

Cand am deschis agentia, ne-am propus sa devenim lideri de piata in domeniul IT prin imbunatatirea continua a produselor si serviciilor noastre. Desi la inceput pasii s-au conturat timid, acum lucrurile evolueaza cu o rapiditate fantastica. Avem clienti mari care isi lasa business-urile pe mana noastra, au incredere in capacitatea noastra de decizie, in abilitatile noastre de specialisti online si au curaj sa implementeze strategiile pe care le propunem. Suntem pe drumul cel bun! Acum este momentul sa ne dezvoltam si mai mult echipa si ne axam pe identificarea acelor persoane cu potential real.Lucian Albu, Webmaster director INoMind

Recturam tineri care doresc sa se implice 100%!

Dezvoltarea agentiei aduce oportunitati pentru tinerii care sunt interesati sa ni se alature in demersul nostru. Cautam oameni cu idei, care reusesc sa identifice cele mai usoare si rapide solutii atunci cand se iveste o problema, oameni atenti la detalii si nuante, analitici, seriosi si ambitiosi.

In prezent suntem in cautarea unui:

  1. Web Developer cu experienta in implementarea de interfete web cross-browser cu HTML, CSS, JavaScript, jQuery
  2. Web Designer cu experienta de minim 3 ani in realizarea de site-uri, magazine online sau aplicatii
  3. Graphic Designer care sa ne convinga cu un portofoliul profesionist de materiale publicitare

Daca te consideri potrivit acestui profil si esti pasionat de mediul online, atunci te invitam sa ne trimiti CV-ul pe adresa office@inomind.ro, impreuna cu motivele care justifica alegerea firmei noastre.

Profita de oportunitate si da startul dezvoltarii tale profesionale!

Campurile cu * sunt obligatorii.